07 Mayıs 2020

Hastanemizde Verilen Hizmetler;

Dahiliye (İç Hastalıkları), Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Aile Hekimliği Uzmanlığı ve Acil Polikliniklerde ayaktan ve servislerde yatarak,
Hemodiyaliz Servisi'nde günübirlik, Palyatif Bakım Ünitesinde yatarak tedavi, Diş Polikliniğinde ayaktan hizmet verilmektedir.
Diyabet hemşiremiz tarafından mesai saatleri içinde diyabet eğitimi verilmektedir.
Poliklinik hizmetleri haftaiçi hergün 09:00 --- 16:30 saatleri arasında verilmektedir. Acil servis 7 / 24 saat kesintisiz hizmet anlayışı ile çalışmaktadır.
Poliklinik ve kliniklerde tanıya yardımcı laboratuvar ve röntgen hizmetleri verilmektedir. Hastanemiz laboratuvarında yapılamayan tahlil ve tetkikler her hafta Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri Bandırma
Devlet Hastanesine götürülerek çalışılmaktadır. Sonuçlar HBYS sisteminden doktor tarafından alınabilmektedir.
Hemodiyaliz hizmetleri haftanın 5 günü 07:30 --- 17:30 saatleri arasında 5+1 hemodiyaliz cihazlarıyla sağlanmaktadır. Haziran ve Eylül ayı sonuna kadar tatil diyalizi hizmeti de sunulmaktadır.
Evde Sağlık Hizmetleri hastanemize direkt müracaat veya 444 3833 numaralı telefon aranarak başvuru yapılabilir. Evde Sağlık Hizmetleri 24 saat içerisinde hasta dönüşü yapılarak hasta bakımı sağlanmaktadır.